Kedves leendő Partnerünk!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a cégünket, a Gyradiko Kft. 17 éve szolgáltatja a valódi hagyományos görög ízek kedvelői számára az eredeti görög gasztronómiai értékeket.
Célunk, hogy a sokak által kedvelt görög ízek mellett, rendezvényeinken a magyar és nemzetközi konyha hozzájárulni a rendezvény sikeréhez, amelyek a hagyományostól eltérnek, de a magyar ízléshez közel állnak. Ehhez eredeti alapanyagokat, fűszereket is használunk. A görög tulajdonosok és a görög, valamint magyar munkatársak mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó ételeink minősége.

Szolgáltatásaink kiterjednek a catering teljes területére. Bármilyen különleges esemény megünneplésre, vendéglátó ipari szolgáltatást nyújtunk.
– céges rendezvények,
– kerti partik,
– állófogadások,
– konferenciák,
– születésnapok.

Fenti szolgáltatásokat akár az Önök székhelyén, akár az Önök által kiválasztott helyszínek valamelyikén vagy az általunk ajánlott helyszínen, bele értve az éttermünket (legfeljebb 30–40 főig) tudjuk biztosítani.
Bár alapvetően görög ételekkel foglalkozunk, de a 12 éves tapasztalatnak köszönhetően más, egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni (hidegkonyhai készítmények, szendvicsek, kana-pék…), valamint magyar, török és örmény ételeket is készítünk.
További szolgáltatásaink:
élő görög zenés műsor,
tánc show,
illetve külön igény esetén professzionális karaoke és disco rendezése. A minden igényt kielégítő hangtechnikai eszközeinknek köszönhetően akár egy sportcsarnokot is tudunk hangosítani.
Külön igény esetén professzionális műsorvezetőt is tudunk biztosítani. Rendezvényeink szervezése során, megfelelő technikai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy teljes kitelepüléssel (látványkonyha, helyszínen grillezett, készített ételek).

Kérjen részletes árajánlatot e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken!
Arghyropoulos Ghavrilos
Üzletvezető helyettes
(gasztropolihisztor)
(+36-20) 460 7254
www.gyradiko.hu
gyradikobuda@gmail.com
www.facebook.com/gyradikotaverna